Po russkiiIn English
Prindi

Tutvustus

Asukoht

Mõigu Tehnopark asub Tallinn-Tartu-Valga-Luhamaa mnt. 6-ndal kilomeetril, Tallinna linna piirist 0,3 km ja Tallinna ringteest 6 km kaugusel, maantee idapoolses servas.
Mõigu Tehnopargi territooriumile pääseb Tartu mnt.-lt mööda Tähnase ja Läike teed. Vaata kaarti ...

Areng

Mõigu Tehnopargi areng sai alguse 2004 aastal. Selleks ajaks olid kehtestatud esimesed detailplaneeringud ja lahendatud teede-, tehnovõrkude- ning rajatiste küsimus. Esimesena valmis Lokmani kontorladu. 2004 aastal alustati ka teiste hoonestuse projekteerimistöödega. 2005 aastal on valmimas Mõigu Tehnopargis mitmed Eesti- ja väliskapitalil baseeruvad ärikeskused. Mõigu Tehnopargi alale rajatakse lähitulevikus üks piirkonna olulisemaid liiklussõlmi, kahetasandiline nn Peetriristmik, mille ehitamisega alustatakse 2006 aastal. Kogu Mõigu Tehnopark arendatakse välja kolmes etapis (vaata...). Kõik Mõigu Tehnopargi funktsioneerimiseks ettenähtud teed ja tehnovõrgud valmivad järkjärgult ning lõplikult 2007 aasta esimesel poolaastal.

Väljaarendatud kruntide sihtotstarve on äri-tootmismaa, mis võimaldab ehitada tootmishooneid, kontoreid, ladusid, kauplusi jmt.